چراغ خیابانی یا پروژکتور خیابانی

تاریخچه

پروژکتور خیابانی در انواع smd | led | cob

پارسانور افق آسیا تولید کننده برتر چراغ خیابانی و پروژکتور خیابانی در کشور

چراغ خیابانی چیست ؟

امروزه باتوجه به ظهور ال ای دی در زمینه روشنایی این امر باعث شد که توجه مدیران  در بحث کنترل میزان مصرف انرزی که برای خیابانها،معابر اتوبان ها، راه های شهری و بین شهری که حجم قابل توجهی است را به این نسل از روشنایی ها،یعنی  ال ای دی بیش از پیش داشته است. اهمیت میزان و شدت نور و همچنین نحوه ی قرار گیری چراغ های خیابانی ال ای دی بسیار مهم است به طوری که اگر به صورت عمودی قرار داده شوند میتوانند به افراد در درک فضای اطراف خود کمک کنند و اگر به صورت افقی قرار داده شوند برای دید بهتر در ترافیک ها بهتر میباشد. این امر درمورد چراغ های ال ای دی که کمک می کنند تا شدت نور را دقیقا در مکان و فضاهایی که مد نظر است داشته باشیم . این مطلب کمک میکنند تا از انتشار نور در مکان هایی که مجاور با مناطق مسکونی هستند جلوگیری نماید و ایجاد مزاحمت نکند. نوری که توسط منبع نوری ال ای دی تولید میشود را میتواند با دقت بیشتری نسبت به لامپ های بخار سدیم و متال هالید هدایت کرد. این منبع نور ،بسیار کار امد و در واقع فاقد پراکندگی نوری است. چراغ های خیابانی ال ای دی، اغلب خیره کننده توصیف میشوند ولی در اصل اینگونه نیست .با توجه به ساختار فیزیکی و نوع لنزهای  متناسب با معابر و اتوبا نها ،نور به گونه ای هدایت و کارگردانی میشود که کاملا متمرکز جهت روشن کردن هر چه بیشتر جاده ها و خیابان ها می باشد.
گارانتی و ضمانت

پروژکتور خیابانی و مشخصات فنی

برخی مزایای پروژکتور های خیابانی پارسانور :

 مصرف بسیار پایین انرژی | استفاده از بهترین و با کیفیت ترین چیپ های ال ای دی با قدرت نوردهی بالا (130 تا 140 لومن بر وات) | استفاده از قاب های تولید شده با آلومینیوم آلیاژی (حداکثر قابلیت انتقال حرارت) | قابلیت انتخاب طیف نور از 3000 تا 6000 درجه کلوین (آفتابی یا مهتابی)
 قابلیت نصب در معابر خیابانی و یا بزرگراهی با توجه به مدل مصرف برق بسیار پایین در مقایسه با چراغ های گازی | توزیع نور مطابف با استانداردهای روشنایی | ارائه شده در توان های 30 تا 200 وات جهت نصب در فواصل و ارتفاعات گوناگون | استفاده از لنز های متقارن جهت توزیع نور یکنواخت | قابلیت سازگاری با سیستم های سولار و خورشیدی (ارائه با ولتاژ کاری 12 یا 24 ولت در صورت نیاز) .

خوشبختانه امروزه با پیشرفت فناوری شرکت های بسیاری از جمله شرکت روشنایی پارسانور افق آسیا قادر به تولید چراغ های خیابانی مبنی بر تکنولوژی ال ای دی led ، اس ام دی smd و cob میباشد.

 

 

چراغ های خیابانی ال ای دی امروزه با توجه به روند روز افزون مصرف برق انواع چراغ جاده ای ال ای دی به علت باز دهی بالا و مصرف برق پایین روز به روز بیشتر مورد توجه قرار میگیرد. دلیل استفاده از چراغ های خیابانی ال ای دی بهره وری انرژی بالا در مقایسه با دیگر تکنولوژی های خیابانی از جمله سدیم فشار بالا hps و متال هالید mh می باشد. یک پروژکتور خیابانی ال ای دی به طور معمول نیمی از مصرف برق یک پروژکتور خیابانی با تکنولوژی سنتی را دارد.

چراغ خیابانی COB

  چراغ خیابانی LED شامل سرب و جیوه نیست و در صورت شکستن و آسیب دیدن گازهای سمی آزاد نمیکند | جذب کمتر حشرات در شب: علت جذب حشرات در شب توسط چراغ های سنتی، ساطع شدن تشعشعات ماوراء بنفش توسط آنهاست. تشعشعات UV در چراغ LED درصد بسیار کمتری در مقایسه با پروژکتور خیابانی سنتی است. 

 کاهش اثر خیره کنندگی نور | خاموش و روشن شدن سریع و بدون وقفه: بر خلاف چراغ های بخار جیوه، لامپ متال هالید و بخار سدیم، پروژکتور خیابانی LED بلافاصله بعد از روشن شدن به حداکثر نوردهی میرسد. در نتیجه خاموش شدن ناگهانی، مشکلی در راه اندازی مجدد ایجاد نمیکند. | درجه حفاظت IP66 

استفاده از LED Driver پیشرفته با جریان پایدار، ضریب توان بالا و آلودگی THD پایین | نشان دادن رنگ واقعی اجسام زیر نور LED | پوشش با دوام در شرایط محیطی سخت | ساختار محکم و بدنه آیرودینامیک | عمر طولانی قطعات مصرفی: طول عمر پیش بینی شده برای چراغ های خیابانی LED در حدود 10 تا 15 سال می باشد، که دو تا چهار برابر عمر چراغ های HPS معمول است | فاقد اشعه فرابنفش (UV) | سازگاری با محیط زیست.

چراغ های خیابانی ال ای دی پارسانور چراغ نوری یکپارچه ای است که از دیود های ساطع کننده ی نور به عنوان منبع نور خود استفاده میکند در هنگام تولید خوشه نوری ال ای دی بر روی یک پنل چسبانده می شود و سپس همراه با یک هیت سینک (پایین آورنده ی حرارتی _ خنک کننده) به پنل ال ای دی مونتاژ میشود و یک لامپ نور افکن یکپارچه تولید می شود.

بیشترچراغ های ال ای دی دارای یک لنز در پنل ال ای دی هستند. که برای نور دهی با یک الگوی مستطیلی طراحی شده اند. مزیت این چراغ های خیابانی نسبت به نوع سنتی آن ها این است که به طور معمول دارای یک بازتاب کننده در قسمت پشتی لامپ سدیمی فشار قوی هستند در این چراغ های سنتی بیشتر روشنایی چراغ هدر میرود و آلودگی نوری در فضا و محیط اطراف ایجاد میکند چنین پروژکتور خیابانی می توانند برای رانندگان و عابران پیاده نیز نور زننده ای داشته باشند‌.

چراغ خیابانی اسلامشهر

با این حال علم و دانش امروزی این موضوع را که منابع ال ای دی تیرگی ایجاد میکند را تایید نمی نماید بلکه, به این موضوع اذعان میکند که تمرکز این منابع از منابع قبلی بسیار بیشتر و همچنین پاشیدگی نور و تلفات انها را ندارند.
با توجه به پارامتر ها و مسائل فنی ، تمرکز مدیران راه حل سیستم و چراغهای ال ای دی برای روشنایی خیابان های جنبه های توسعه شهری و طراحی های جدید، در اینده باید با شدت بیشتری بررسی شود.این مهم را با یک مقایسه ی کوچک در مکان هایی از داخل و یا حومه شهر ها، که سیستم های قدیمی بیشتر از سیستم های جدید ال ای دی به چشم میخورد را میتوان به عینه دید و زود تر به این نتیجه رسید که باید سیستم های قدیمی را ،جایگزین با سیستم های نوین کرد.
علاوه بر این مطالب، شرایط نگهداری، طول عمربسیار بالا، قیمت تمام شده پایین ،این مهم را بیش از پیش مورد توجه همگان قرار میدهد.

در ادامه به بیان یکسری از مطالب که بسیار مهم و حائز اهمیت است و باید در انتخاب چراغهای خیابانی مدنظر قرار گرفته شود،می پردازیم.
یکی از مهمترین مسائل ،سازگاری الکترو مغناطیسی چراغهای ال ای دی میباشند
ce به معنی ایمنی محصول وemc به معنی سازگاری الکترومغناطیسی است
emc یکی از بزرگترین چالش های طراحی و عملکرد روشنایی تا به حال میباشد برای انکه یک محصول بتواند در محدوده یemc مقاوم و سازگار باشد. تا حد بسیار زیادی وابسته به یک جز الکترونیکی میباشد که کیفیت این قطعه در این سازگاری بسیار مهم میباشد .
تفاوت سیستم های ال ای دی با سیستم های قدیمی در این است که دارای درایور یک جز الکترونیکی دومی نیز است.
Emc :توانایی یک دستگاه الکتریکی یا الکترونیکی برای عملکرد در محیط الکترو مغناطیسی می باشد.
سیستم های ال ای دی مفید و کار امد هستند که بتوانند مقاومت کافی در برابر تداخل با emc را داشته باشد و حداقل انرزی الکترومغناطیسی را ساطع کنند که این امر در مورد سیستمهای با کیفیت ال ای دی ، موجود است.

اختلالات الکترو مغناطیسی که سیستم باید در مقابل ان مقاوم باشد:
1 )میدان مغناطیسی 80 مگاهرتز
2 ) القای فرکانس رادیویی از 150 کیلو هرتز تا 80 مگا هرتز پشت سر هم و افزایش آن
3 )تخلیه الکترواستاتیک، تخلیه تماسی(4kv-/+ ( تخلیه هوا 8kv-/+))
رادیوهای پلیس یا تلفن های همراه انرزی الکترو مغناطیسی ساطع میکنند باعث ایجاد اختلال در عملکرد چراغ های خیابانی باشد.
زمانی که چراغ به سوسو زدن و نوسان و با حتی عدم وجود خروجی درخشان باشد،نشان از اثرپذیری از این موارد می باشد . بدلیل استفاده از قطعات الکترونیکی، بیشتر سیستمهای ال ای دی نسبت به مدل های قدیمی تاثیر پذیری بیشتری دارند و این مورد باعث شود که طراحان اجزای الکترونیکی(درایور)، این موارد را در طراحی های خود قرار دهند تا تاثیر پذیری کمتری از emcداشته باشند که با استفاده از خازنها، سلف ها و فریت های مناسب میتوانند محافظت چراغ را در برابر ولتاژهای متناوب که در شبکه و خطر برق زیاد هستند را داشته باشد.
فناوری مدرن ال ای دی به مفهوم گسترده به حفاظت از اب و هوا کمک میکند میزان 60تا 80 درصدصرفه جویی انرژی دارد.
میزان تولید هزینه ها و دی اکسیدکربن در مقایسه با سیم های قبلی و قدیمی بسیار بسیار پایین و کم است.

مواردی از قبیل افزایش قیمت انرزی باعث شده تا عملا تمام دستگاه ها و مدیران، به سمت جایگزین و همچنین طراحی جدید بر منبای سیم های ال ای دی بروند.
استفاده از سیستم های ال ای دی و جایگزین با سیستم های قدیمی ،گزینه های جدیدی را برای کنترل روشنایی باز میکند .
بعنوان مثال سازگار با سطح ترافیک و اب و هوا یا در شرایط خاص مانند اضطرار. این یک قدم ما را به شهر هوشمند نزدیکتر میکند
رفتن به شهر هوشمند نیازمند ساختار های مناسب و ایجاد زیر ساخت ها می باشدو از انجایی که هزینه بسیار بالایی دارد نیازمند به یک رویکرد مناسب میباشد و آن هم رفتن به سمت بخش خصوصی و ورود این بخش به این عرصه و در مقابل بازه ی زمانی 10-20 سال برای این بخش،جهت بازگشت سرمایه ی این بخش ، بسیار مناسب است
چراغها در این شهر هوشمند با تغییر اب و هوا ،تغییر فصل و همچنین میزان حجم ورود و خروج و همچنین تردد وسایل نقلیه تغییر میکند که این مهم با بکارگیری و نصب سنسور های مربوط و ارتباط شان با چراغ های ال ای دی میسر میشود.
روشنایی ال ای دی قابل اعتماد است و نه تنها به ایمنی عمومی و تجاری کمک میکند و انرا افزایش میدهد،بلکه به زیبایی و کیفیت فضا ها جاده ها(راه ها و حمل و نقل )کمک میکنند.
مسئله مهم دیگر در مورد چراغهای خیابانی بحث ip ، ضد اب و ضد گرد و غبار می باشد که این مهم با طراحی مناسب فریم ها و استفاده از واشر های اب بندی انجام میپذیرد .
با توجه به گستردگی سیستم های روشنایی و همچنین مجموعه هایی که این محصولات را ارائه میدهند یک چالش می تواند برای خریداران محترم ایجاد شود .که با این همه تنوع چگونه بتوانند محصول مناسب و قابل اعتماد خود را پیدا کنند که در این زمینه علاوه بر مطالعه و فراگیری یک دانش نسبی، باید از شرکت هایی که از برند های روز دنیا و همچنین از پرسنل مجرب استفاده کنند بهره برد که شرکت پارسا نور اغق اسیا با توان علمی و کادری مجرب و متخصص میتوانند شما را در این مهم یاری رساند و با عرضه محصولات با کیفیت و همچنین خدمات پس از فروش واقعی خیال شما را تا حد بسیار زیادی راحت نماییم.

وات های تولید شده این محصول روشنایی

چراغ خیابانی جهت روشنایی معابر ، اتوبان ها و پارک ها استفاده می گردد. وات های قابل ارائه: 30 ، 50 ، 80 ، 100 ، 120 ، 150 ، 180 و 200 وات می باشد.

Call Now Button اسکرول به بالا